Kitaláltam, hogy könyvet írok

WriteSomeShit!

WriteSomeShit!

Na, akkor most mi van a Tiplivel? + video

2017. március 28. - Krausz Attila

68068626.jpg
Egy ideje nem jelentkeztem új részlettel, ráadásul nem is lustaságból, hanem direkt. Lassan kész vagyok a könyvvel és úgy tervezem, hogy április végére már előrendelhető lesz! Igyekszem minden szabad időmben ezzel foglalkozni, és kipipálni a dolgot, de miután kint van a cucc, újra elkezdem kidobálni a részleteket.

Az első 6 részletbe itt olvashatsz bele: TIPLI1 TIPLI2 TIPLI3 TIPLI4 TIPLI5 TIPLI6

Egyébként a Bloose Broavaz kiadásában jelenik meg a cucc. Az árat 2-3 ezer forint között fogjuk belőni, de ez attól függ, hogy milyen kiadásokkal kell majd számolni. Igyekszem megtippelni, hogy mekkora az érdeklődés a Tiplire, hogy hány példányt gyártassunk le. Mert minél többet rendelünk, annál olcsóbb, és annál olcsóbban tud forgalomba kerülni.

NYUGAT UNIVERZUM 1. rész

Készült velem egy átfogó riport a napokban, 9:43-tól mesélek benne a könyvről, a folyamatról és villantok egy kezdetleges borító tervet is. 

Szívesen várok hideget-meleget, meg mindenféle aktivitást, megosztást, kommentet, amiből tippelni tudok az érdeklődésre.
Kösz, ha segítesz;)

Jövök még!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://writesomeshit.blog.hu/api/trackback/id/tr512374747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása